Vidare

Vill du gå vidare i din tro
och

umgås med andra som har samma längtan?

Vidare är en kvällskurs för dig som vill växa i ditt lärjungaskap och ta nya steg i din tro. Undervisningen ges av talare från många olika samfund och vi strävar efter att skapa en utmanade men framför allt uppmuntrande miljö där vi ber för varandra och bland annat övar på att höra Guds röst.

Nytt för kursen 20/21 är att Donsö Missionskyrka ansluter och arrangerar en kurs med samma innehåll på Donsö som finns i Vårgårda. Kvällsundervisningen kommer alltså att ske separat i Vårgårda och Donsö, medan helgundervisningen görs gemensamt i Karlskoga.

Information COVID-19

Under rådande omständigheter med smitta bedömer vi ledare att kursen kan utföras på ett säkert sätt, men ifall situationen skulle förvärras kan delar av kursen försenas eller ställas in. Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och därför är det viktigt att du som deltagare stannar hemma om du har symptom av COVID-19.

UNDERVISNING

Från oktober 2020 - april 2021 kommer vi under 8 kvällar, 1 heldag och 2 helger få undervisning i olika ämnen av talare från olika samfund och sammanhang. Tidigare år har vi haft talare såsom Hans Jansson, Matilda Lööf, Patrik Forsling och Sara Spencer. 

INFORMATION

Kursen 2020/2021 riktar till dig som är mellan 25-60 år.

Kvällsundervisningen äger rum i

Equmeniakyrkan Vårgårda samt Donsö Missionkyrka,
och helgerna spenderas på
Karlskoga Folkhögskola.

Kostnad: 1900 kr

ARRANGÖRER

Kursen arrangeras i samarbete med Equmeniakyrkorna i bygderna kring Vårgårda, Herrljunga & Alingsås samt Donsö Missionskyrka.

Medarrangör är också Karlskoga Folkhögskola, ett av Equmeniakyrkans lärosäten.